Προς τους  Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 30/03/2020 ξεκινά πρόγραμμα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ) στην πλατφόρμα SISCO WEBEX για το οποίο θα ενημερώνεστε μέσω email. Για αυτό είναι σημαντικό να έχετε δώσει ΟΛΟΙ τα emails σας, όπως έχει τονιστεί σε προηγούμενη ανακοίνωση. Για να συνδεθούν οι μαθητές και να παρακολουθήσουν τα τηλε-μαθήματα, αρκεί να μπουν στο link του κάθε μαθήματος που γίνεται για το τμήμα τους. Για το link αυτό του κάθε καθηγητή, θα ενημερωθείτε με email. Για τη σύνδεση στο μάθημα δεν απαιτείται να κάνετε εγγραφή ή να δημιουργήσετε λογαριασμό. Πληκτρολογείστε το όνομα του μαθητή και όχι ψευδώνυμο ή κωδικό. ΟΣΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.

Για τους μαθητές που ΚΑΚΩΣ μπήκαν την πρώτη φορά με ψευδώνυμο, πρέπει να το αλλάξουν σύμφωνα με τις οδηγίες: ΑΛΛΑΓΗ USERNAME

 

Προς τους μαθητές: Παρακαλούμε να μην κάνετε χρήση προσωπικών δεδομένων των καθηγητών ή των συμμαθητών σας που συνδέονται σε τηλεδιάσκεψη, με τρόπο που θα μπορούσε να προκαλέσει νομικά προβλήματα σε σας ή στους γονείς σας.

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες. Να έχετε όλοι υγεία, δύναμη και αισιοδοξία!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

 

Ενημέρωση για email γονέων & κηδεμόνων

 Οι Γονείς & Κηδεμόνες που δεν έχουν κοινοποιήσει μέχρι στιγμής στο σχολείο την ηλεκτρονική τους διεύθυνση ώστε να λαμβάνουν τα ενημερωτικά μηνύματα, μπορούν να μας αποστείλουν το email τους στο 7gymathi@sch.gr αναφέροντας απαραιτήτως το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/τριας και το Τμήμα.

Comments are closed.

Απριλίου 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαρ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930